När stressen lägger sig

Så var det åter igen ett tag sen det blev uppdaterat här. Jag har mest fått ångest när jag tar fram datorn så det har fått vila och jag har endast fokuserat på plugg.
 
De senaste två veckorna har varit galna. Först var det praktik i tre dagar, det var riktigt roligt och jag lärde mig otroligt mycket. Efter praktikdagarna var det dags för jobbhelg följt av seminarium på måndagen. Veckan var full med plugg med 2 inlämningar på torsdagen. I fredags fyllde jag 20! Äntligen, sist av alla ;) Började födelsedagen med en tenta i Etik som jag tror gick bra. Varvade firande med plugg hela helgen för att igår ha tenta i Anatomi och fysiologi 1 och idag (torsdag) anatomi och fysiologi 2. Det var så skönt att få lämna in dagens tenta och veta att jag i alla fall kan få ta det lite lugnt över helgen så får jag väl börja så smått att plugga i början på nästa vecka inför nästa tenta.
 
Åkte till stallet och spenderade större dagen där. Klippte Buster som nu är stiligt ljusgrå, han fick även bada när det ändå var ganska fint väder idag så det var väldigt bra att han fick bli ren. Han har lätt att få skav och att hålla honom ren gör ju stor skillnad men det är svårt att kunna bada honom på vintern.. Fick även ur broddarna så att han slipper att gå med boots och skydd i leran. Sedan fick han jogga på linan en stund i paddocken. Även om han helst inte vill erkänna det så tyckte han allt att det var rätt skönt att bli av med björnpälsen ;)
 
Nu ikväll har jag badat i vårt bubbelbad med en go vän i flera timmar, såå mysigt! Fick dock världens anfall av yrsel och illamående efteråt och jag tror att jag har stressat och pressat mig till och med över min egen gräns som ändå är otroligt hög. Det var allt lite otäckt och en varningssignal, tur att det är jul nu! Jag jobbar hela helgen men det ska allt bli lite mysigt.
 
 
Vardag | |
Upp