Hur kombinerar man studier, jobb och egen häst?

Men hur hinner du?! Hur orkar du?!
Det är ofta frågor jag får om hur mitt liv ser ut just nu men 100% studier på högskola, egen häst och jobb i hemvården. Grunden går ut på Motivation. Utan motivation kommer man inte långt. Jag läser en utbildning som jag är intresserad av och jag räknar redan dagar till den dagen jag är färdig sjuksköterska och kan gå ut och börja jobba 100% och köpa mig ett fint boende. Jag ser något intressant i varje kurs och det gör studierna lite lättare att ta tag i.
 
Jobbet är roligt, jag trivs så himla bra med mitt jobb så att gå in extra på lediga stunder är lätt för mig ävem om jag ibland såklart kan känna att jag hellre hade varit ledig när klockan ringer alldeles för tidigt, men när jag är där så är det kul! Det blir bara roligare och roligare dessutom ju mer kunskap jag får i skolan som jag kan använda mig av på jobbet. En annan del som motiverar mig otroligt mycket är att jag genom att arbeta samtidigt som studierna är såklart min ekonomi. Jag behöver inte ta några studielån vilket är otroligt skönt! Jag får kanske inte in mer pengar än lånen men de pengar jag får in är mina egna och det är en go känsla!
 
Såklart måste man lägga upp studier och jobb på ett hälsosamt sätt för att inte slita ut sig. Jag är medveten om att min planering inte alltid är det mest hälsosamma för varken knopp eller kropp men jag har ett andrum, ett andrum som gör att min stress i stort sett försvinner. Buster. Min fina, härliga ponny! Jag inser att det är lätt att säga jag orkar hur mycket som helst när avbrotten från hur mycket som helst är en skrittrunda i skogen med utsikt över två, högt älskade öron. Det är lätt att vara beredd att jobba dubbelt, plugga fullt och prestera över förväntan på alla platser samtidigt när man har ett andra hem fyllt av fri luft, rofyllda djurögon och bakgrundsljud av söndertuggade höstrån. Han gör allt så mycket lättare, bara att titta in i hans fina, snälla ögon gör att kroppen bara fylls ett lugn.
 
 
Vardag | |
#1 - - Michelle :

Håller med ! Motivation e viktigt 💕👍

#2 - - sofia:

Ja motivationen är så viktig! Underbar bild :)

#3 - - Carro:

Som dom andra skriver. Motivation är viktigt. Samtidigt nör det kommer till egen häst så är det viktigt med en hobby och bra att ha en :) tycker du kämpar på väldigt bra:)

#4 - - Kamilla:

Håller med dig motivation och energi är en bra drivkraft i livet.

#5 - - Petra Elisabeth :

Åh tufft men bra jobbat att du klara av allt! 😀 // Petra Elisabeth

#6 - - Jenny:

Så mysigt med hästar :)

#7 - - Emelie:

Brinner man för det man gör så finns det alltid tid och ork! 😊

Upp