Välkommen April!

En som också gillar vårvädret som varit i helgen är min lille Buster. Oj, vilken livsnjutare han är. Han står och solar sig hela dagarna och är sådär allmänt nöjd med livet när vädret är bra. Igår fick han gå utan täcke nästan hela dagen! Jag och Anna var ute i skogen med Buster och hans nya flickvän, 6åriga stoet Florissa. De skötte sig toppen och vi alla fyra njöt lika mycket av den härliga vårdagen.
 
Buster börjar komma igång nu efter alla tentaperioder och ser fin ut! Han har varit lite stel i ena höften så nu ska vi ta och massera noggrant varje dag så brukar det göra skillnad ganska fort. I april kommer vi lägga fokus på tömkörningen för att hålla kroppen smidig. 
 
I torsdags fick han sitt första bad för iår. Han försöker få mig att tro att han hatar det men jag vet att han älskar det. Efteråt gick vi en långpromenad i skogen och han var så nöjd och glad. Gick och frustade konstant och trippade hit och dit och busade(men frågar mamma så gick han snäll som en hund brevid mig, förstår inte när hon säger att det är Buster som bestämmer ;) #bortskämdponny).
 
 
 
Vardag | |
#1 - - Zahra:

Fin häst
😍

Upp