Intensivt arbete

Idag satt vi i studiegruppen från 8 till 15 och bara skrev och skrev på uppgiften som vi fick igår och vi blev klara! Så otroligt skönt när det fungerar att alla sätter sig ner och bara gör det. Så imorgon är jag ledig! En kompis från klassen och vi ska bada i bubbelpoolen och bara mysa. Ska bli riktigt skönt!
 
Det är en väldigt intesiv kurs, Folkhälsan. Vi hade seminarie i måndag och på fredag har vi nästa och redan på tisdag har vi efter det! Ingen rast och ingen ro men när man jobbar på så bra som vi gör så ger vi oss själva lite andrum. Uppgiften vi har nu rör epidemiologi som är riktigt intressant och roligt faktiskt. Vi har granskat en artikel och förklarat utifrån epidemiologi hur artikeln är uppbyggd. Spännande!
 
 
Vardag | | Kommentera |

Älska måndagar

Min favoritdag på veckan är nog ändå måndagar. Gillar veckorstarter, att få strukturera upp veckan och bara göra. Jag börjar alltid mina måndagar i stallet. Vaknade faktiskt av mig själv innan klockan ringde idag. Skulle gå upp 05.15 men jag vaknade redan pigg och glad vid 05. Så jag åt lite frukost och åkte till stallet vid halv sex och gick en promenix i ridhuset med Buster innan jag släppte ut pållarna.
 
Var hemma strax efter 7 igen och spenderade lite tid med min Lillebror framför hans TVspel innan jag satte mig ner för att plugga inför eftermiddagens seminarie. Seminariet gick riktigt bra och lika så vår uppsats vi gjort i grupp inom folkhälsa i Linköpings kommun. Ett väldigt roligt och intressant arbete måste jag ändå säga. Folkhälsovetenskap är ett så brett ämne som går att diskutera från så otroligt många synvinklar, kul!
 
Nu ska jag ta och sova. Börjar skolan vid 10 imorgon men jag tänkte åka dit vid 8 ändå för att plugga lite. God natt!
 
Vardag | | Kommentera |

En mysig helg

Jag har haft en riktigt mysig, nästan, ledig helg! I fredags var jag i stallet länge. Jag och Anna var ute och galopperade i skogen med två halvgalna ponnysar i det härliga vädret, så underbart! Vi tog lite sen lunch och fika och satt och pratade länge. Hade sedan tänkt att bara ta en lugn kväll hemma så var och hämtade min polare Emil men så tyckte moster att jvi skulle följa med henne och mamma ut, så så fick det bli ;) En lugn hemmakväll blev till en sen kväll/natt och jag tror inte att vi somnade fören framåt 06 på morgonen. 
 
I lördags mådde jag som jag förtjänade helt klart, hehe.. Fy, jag var riktigt seg större delen av dagen så jag tog en dag i soffan och bara slötittade på serier. I söndags började jag min morgon i stallet för att sedan gasa vidare till farmor på middag. Supermysigt! Blev dock en ganska kort visit då jag började jobba vid 16. Hoppade in och tog ett extrapass på min lediga helg. Det är skönt när man hinner göra det. Älskar ju mitt jobb!
 
Vardag | | Kommentera |
Upp