2018

Så har ännu ett år passerat, 2017 gick så otroligt fort! Jag hann med att komma in på förskollärarprogrammet, tacka ja och sen helt plötsligt komma på att det inte var för mig. Tack och lov, så att jag slapp komma på det senare. Fortsatte att jobba och kom helt plötsligt på vad det var jag skulle göra i livet, bli sjuksköterska. Sökte i början på året. Hann innan besked med göteborg horseshow, resa till cypern och falsterbo horseshow. fick antagningsbeskedet samtidigt som falsterbo höll på.
 
Jag blev antagen och var hur glad som helst! Jobbade på under sommaren och började skolan i slutet på Augusti, hann med att skada foten illa precis innan skolstart så att jag fick börja med att hoppa på kryckor och gå på morfin ;) hösten har rullat på i en väldans fart. Det har varit tufft men lärorikt och jag trivs bra med utbildningen!
 
Jag har också hunnit med att äntligen bli 20! Sist av alla, haha.
 
Jag och Buster har inte startat något i år utan vi har haft kul tillsammans, studsat runt i skogen och härjat. Mysigt. Mitt sista ponnyår är över och nu ska vi fortsätta att bara ha kul!
 
2018 inleddes som många andras skulle jag tro, huvudvärk och pizza ;) Hade en riktigt rolig kväll/natt och landade hemma vid 4 imorse. Nu är det tentaplugg fram till den 12/1 som gäller.
 
Vardag | |
Upp