Ny favoritfoundation

Min favorit foundation har länge varit Tikeis mineralfoundation och jag älskar den fortfarande men jag är inne i en period där jag gillar flytande foundation och min nya favorit där är nyx total control drop foundation. 
 
Produkten beskrivs som "Den praktiska pipetten gör det enkelt att justera och kontrollera mängden av foundation som påförs på huden. För mer täckning tillsätter du några extra droppar. Resultatet blir en silkesmjuk finish som håller genom hela dagen.
 
Jag har en riktigt problem hy som är jättetorr på kinder och uppe vid hårfästet och sedan jätteoljig i T-zonen. Men oljig hy är ju också ett tecken på att huden är uttorkad  så jag försöker att återfukta huden flera gånger per dag. Nu använder jag clinique moisture surge som primer under denna foundation och den håller verkligen heeeela dagen! Jag är van vid att bli glansig efter bara någon timme och nu kan jag lätt sminka mig klockan 6 på morgonen och tvätta av det 10 på kvällen och det ser helt okej ut? Jag är så glad! 
 
Smink och skönhet | | 7 kommentarer |

Läget med Buster

Buster skadade sig i mitten på April och fick en svullnad på höger bak, ingen hälta och ingen värme. Jag gav det några veckor men svullnaden ville inte ge med sig så vi fick en tid hos Nicolai Jansson på Axevalla hästklinik. Han är verkligen otroligt duktig och trevlig med allt fokus på hästen! Vi röntgade med hittade som tur var ingen fraktur så ett ultraljud gjordes. Där hittade Nicolai en blödning på ljupa böjsidans fäste.. Så en senskada med andra ord. Självklart, otroligt tråkigt med en sådan typ av skada men Buster har inget ont av det, vilket är det viktigaste för mig. Jag var mest orolig för att han skulle få ordinationen boxvila då det är något som inte alls fungerar på Buster. Han blir jättestressad och svårhanterlig när han står inne dygnet runt. Men tack och lov blev ordniationen sommarbete fram till 1 september! Nicolai var inte på något sett orolig för Buster och menade på att prognosen var god om än något långdragen. Att det tar långt tid är inget jag bryr mig omm alls, det enda jag vill är att han ska bli bra och inte ha ont under tiden. Vi fick så mycket beröm om Buster, att han var så fräsch och fin i kroppen och att de inte alls kunde gissa på att han var hela 24 år. Skötte sig som vanligt som en kung med. Älskade lille killen!
 
Nu går han i alla fall på ett stort bete med sin stora kärlek Florissa och har det gött. Jag tror inte riktigt han förstår vad han gjort för att förtjäna en sån här go semester, haha ;)
 
 
Buster | | 4 kommentarer |

Sommaren är här på riktigt

Hej på er! Sommaren är äntligen här och den 2 juni hade jag terminens sista tenta och efter det har det varit en massa jobb, häng med kompisar och fest! Jag är ledsen för min dåliga (icke befintliga) uppdatering men det var väldigt tufft i skolan de sista veckorn aoch jag har behövt en paus från datorn helt så detta är faktiskt första gången på nästan en månad som jag startar min stackars dator. Nu känner jag mig i alla fall redo för att starta upp bloggen igen!
 
Vardag | | Kommentera |
Upp