Vem är jag?

Vid en nystart så krävs också en ny presentation tycker jag allt. Tror sist jag gjorde en så gick jag på gymnasiet.
 
Jag heter då Lovisa och är snart hela 21 vintrar gammal och jag har bloggat sedan jag var 13 år. Jag bor i den lilla storstaden Skövde som ligger mellan Stockholm och Göteborg och mellan sjöarna Vättern och Vänern. Jag har hållt på med hästar sen jag var 6 år och haft egen ponny sen jag var 11 år. 2009 klev min största kärlek på fyra ben ut ur transporten och blev min. En tuffsig och omusklad, liten ouppfostrad ponny. Denna lilla tuffsiga ponny tog mitt hjärta med storm och är fortfarande min största kärlek i livet efter nästan 10 år ihop. Det lilla miraklet heter Buster och är en D-ponny från Danmark. Vi har innan tävlat en hel del i Dressyr men nu är han lyxpensionär på en dressyranläggning där han styr det mesta med järnhov. Han är en riktig liten diva men med ett hjärta av guld. Det kommer komma mer om denna juvel i ett eget inlägg också!
 
Jag är en riktig "allt eller inget"-person. Gör jag något så lägger jag 100% fokus på att göra det bra och jag har ofta alldeles för många bollar i luften och älskar att utnyttja dygnets alla timmar. Just nu kombinerar jag häst, träning, 100% studier och en hel del jobb. Jag älskar det verkligen! 
 
Förutom att brinna för hästar, mtt yrke och politik så är också smink en stor del i mitt liv vilket ni också kommer få ta del av en del här! Ett eget inlägg om jobb och studer kommer!
 
Vardag | | 7 kommentarer |

Återuppta bloggen?

Hej på er! Jag vill börja med att tacka alla ni trogna människor som fortfarande klickar er in här varje dag och väntar på uppdatering från mig. Jag har nu tänkt att börja ta tag i bloggen igen!
 
Som ni vet så skadade sig Buster i mitten på April och har vilat hela sommaren. Med andra ord har jag inte ridit något i sommar. Å andra sidan har det ju varit 30 grader konstant under hela sommaren så att inte kunna rida har faktiskt i ärlighetens namn inte varit superjobbigt, men det är klart att jag saknar det! Buster blev friskförklarad i mitten av September så äntligen har vi påbörjat en lång och lugn igångsättning. Allt för att bygga upp hans kropp från grunden igen. I och med att vi fick bekräftat att Buster var bra igen återkom och min motivation för det mesta, så även för bloggen! 
 
Skolan rullar på. Termin 3 som gäller nu och den är tuff, det är inget att sticka under stolen med men jag måste säga att jag tror att Buster räddar mig. Det är så otroligt skönt att få åka till stallet mitt i tentaplugget och bara andas häst och jobba tillsammans med Buster. Det gör mig lugn och samlad. 
 
Hur har ni haft det i sommar? Själv har jag haft det superhärligt, jag har jobbat som en tok, umgåtts mycket med kompisar och det har varit en hel del härliga festkvällar! Vad känner ni att ni vill läsa om här i fortsättningen? Innan har detta varit en renodlad hästblogg men det känner jag inte riktigt är jag nu för tiden. Hästarna är en stor och viktig del i mitt liv men så är andra saker också. Jag älskar mitt jobb inom vården och är exalterad över att uppnå en ny profession som sjuksköterska och alla möjligheter det erbjuder. Samtidigt så brinner jag för att debattera om vår sjukvård i Sverige, är det intressant att läsa om? Så jag vill kunna blanda lite seriösare inlägg med härliga festkvällar, roliga upplevelser med Buster, sminktips, inredning och annat roligt som händer i mitt liv. 
 
Vardag | | En kommentar |
Upp