Återuppta bloggen?

Hej på er! Jag vill börja med att tacka alla ni trogna människor som fortfarande klickar er in här varje dag och väntar på uppdatering från mig. Jag har nu tänkt att börja ta tag i bloggen igen!
 
Som ni vet så skadade sig Buster i mitten på April och har vilat hela sommaren. Med andra ord har jag inte ridit något i sommar. Å andra sidan har det ju varit 30 grader konstant under hela sommaren så att inte kunna rida har faktiskt i ärlighetens namn inte varit superjobbigt, men det är klart att jag saknar det! Buster blev friskförklarad i mitten av September så äntligen har vi påbörjat en lång och lugn igångsättning. Allt för att bygga upp hans kropp från grunden igen. I och med att vi fick bekräftat att Buster var bra igen återkom och min motivation för det mesta, så även för bloggen! 
 
Skolan rullar på. Termin 3 som gäller nu och den är tuff, det är inget att sticka under stolen med men jag måste säga att jag tror att Buster räddar mig. Det är så otroligt skönt att få åka till stallet mitt i tentaplugget och bara andas häst och jobba tillsammans med Buster. Det gör mig lugn och samlad. 
 
Hur har ni haft det i sommar? Själv har jag haft det superhärligt, jag har jobbat som en tok, umgåtts mycket med kompisar och det har varit en hel del härliga festkvällar! Vad känner ni att ni vill läsa om här i fortsättningen? Innan har detta varit en renodlad hästblogg men det känner jag inte riktigt är jag nu för tiden. Hästarna är en stor och viktig del i mitt liv men så är andra saker också. Jag älskar mitt jobb inom vården och är exalterad över att uppnå en ny profession som sjuksköterska och alla möjligheter det erbjuder. Samtidigt så brinner jag för att debattera om vår sjukvård i Sverige, är det intressant att läsa om? Så jag vill kunna blanda lite seriösare inlägg med härliga festkvällar, roliga upplevelser med Buster, sminktips, inredning och annat roligt som händer i mitt liv. 
 
Vardag | |
#1 - - cissi:

så Fin blogg , Och vilken fin häst :)

Upp